Spring naar inhoud

Liefde is als adem

liefde is als adem, gedicht, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, uitvaarten Tilburg, afscheidsdienstLiefde is als adem
in en uit
ritme van het hart

open dicht
als geurige bloem

soms met grote teugen
licht makend

soms
nauwelijks hoorbaar

Altijd
aanwezig

© 22 augustus 2018 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding | +31 6 11 16 16 31

 

Volg en vind leuk
Facebook
Facebook
LinkedIn
Google+
Google+
http://www.simonesnakenborg.nl/2018/08/22/liefde-is-als-adem/
Follow by Email
RSS

1 gedachte over “Liefde is als adem

  1. purelytwins

    ik ken het gevoel ook om helemaal alleen achter te blijven, nadat je iemand TE GOED vertrouwde, hem al je vertrouwen gaf en je onvoorwaardelijke liefde, grenzeloosje hoopte samen oud te worden; je komt er sterk geschonden uit! Maar wat erger is: mijn kindje kwam er het meest geschonden uit En toch moet je verder- alleen of niet - voor jezelf, voor je kindjes. Het moet! Een keuze heb je niet: je moet verder, ook als je amper beseft dat je leeft. Het heelt, maar gaat nooit helemaal weg. Tot je beseft dat je een les te leren hebt en dat je misschien wel hier doorheen moest om verder te evolueren als mens, iets waar jij wel degelijk in slaagt!
    Toen mijn dochter 15 was zei ze: "ik zou waarschijnlijk niet geworden zijn, wie ik nu ben als ik dit niet had meegemaakt.” Ze staat nu héél bewust in het leven en vindt de pure echtheid, eerlijkheid, goede communicatie heel belangrijk, in tegenstelling tot veel andere, (veel oudere) mensen die oppervlakkiger zijn en/of materialistisch en negatief ingesteld zijn. Ik ben fier op haar! 🙂 Ik wil maar zeggen: uit pijn kan je veel leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.